[Ossm-members] други работи на 15 мај (UNDP FOSS настан)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 9 18:17:44 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> Инаку, на 15 мај има и други FOSS настан: конференција на UNDP ќе почне од 9 и 
> ќе трае некаде до 15 ч. Слободен софтвер Македонија ќе има презентација таму. 
> Влезот е слободен за сите. Но, можеби не е лоша идеја да се пријават луѓе што 
> сакаат да одат.

А има ова некој сајт, листа на презентации?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list