[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon May 14 08:08:40 UTC 2007


On 5/12/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> On Wednesday 09 May 2007 19:01:59 Дамјан Георгиевски wrote:
> > > Друга идеја за презентација за веб апликации имав јас.
>
> Има еден младич (студент на ФЕИТ) што сака да презентира виртуелизација со
> qemu. Има место на агендата?
>

Колку време ќе му треба?
Јас да го пишам на агендата, па ако не остане време следниот пат може
последното официјално сподели знаење е на 29 мај.?

Те молам потврди ми, сега ќе напишам за пајтон веб фрејмоврците, па
ако ми кажеш ќе додадам и qemu.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
igor at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list