[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 10 15:09:28 UTC 2007


> http://chombium.awardspace.com/files/misc/baranje_voz.odt

ако ја направите цакуп пакум оваа до вечер јас ќе ја испечатам утре и ќе ѝ 
удрам печат. 


> Собир во петок во 18:30 на плоштад пред Ристиќева палата одговара?

тешко дека јас ќе дојдам утре во 18и30, така што и смислете кому и како да го 
дадам списокот. 


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list