[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri May 11 09:12:03 UTC 2007


Jovan Kostovski напиша:

> Ако не ви одговара кажете друго зборно место, само да не биде на
> железничка во сабота во 06:00

Зашто не? Во 5:40 на железничка со пари и список.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list