[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri May 11 09:24:46 UTC 2007


On 5/11/07, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> Зашто не? Во 5:40 на железничка со пари и список.

Па добро ако сакате може и така да направиме.
Ама да биде во 5:40 точно. Затоа што треба да се напишат
некои бројчиња на картите. Со оглед дека одиме 6-7 луѓе
не би требало да одземе многу време но, ако има гужва...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list