[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri May 11 10:31:08 UTC 2007


На пет, 2007-05-11 во 11:24 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> On 5/11/07, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> > Зашто не? Во 5:40 на железничка со пари и список.
> 
> Па добро ако сакате може и така да направиме.
> Ама да биде во 5:40 точно. 

Касно да не е? Последен пат кога чекав јас за карта пола саат чекав.
Картите што ги издаваат ги пишуваат рачно иначе и за тоа се чека за една
карта 5 минути. Нека е 5 и 20, боље.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list