[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 18 17:21:46 UTC 2007


> Лугола благодарение на Гоце Андоновски од Прилеп, во петок на 25 мај
> гостува во Прилеп во кафулето Апореа, со презентации и Инсталфест за
> заинтересираните гости.

супер... сподели република :)

> Скопје <-> Прилеп е 130км. и со
> автомобил е 700 денари бензин и час и 20мин. возење.

јас тешко дека ќе може да дојдам

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list