[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri May 18 17:26:29 UTC 2007


On Friday 18 May 2007 19:21:46 Новица Наков wrote:
> јас тешко дека ќе може да дојдам

Досега Уфо и Гиле пројавија интерес да доаѓаат. Ајде соберете се барем 5 души 
многу ефтино со кола ќе ви дојде а и може после тоа битола да дојдете, ви 
требаат 1000 денари за бензин

сем ако не доаѓате со тоа hacker-yugo на уфо :)

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list