[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun May 20 11:48:57 UTC 2007


Би сакал да ми кажете до утре од Скопје кој ќе доаѓа за да направиме распоред 
за настанов. 25ти нели е неработен бе??

Поздрав-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list