[Ossm-members] после конференцијата

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 20 12:08:14 UTC 2007


> Тоа сме ние? Лугола?

да бе вие сте.. ние, вие и тие... 

> Кога планирате вие да одите?

не знам можда после празник

инаку, ако се собере повеќе народ во точка во вторник може и во живо да 
збориме за ова и сл.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list