[Ossm-members] после конференцијата

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun May 20 15:54:30 UTC 2007


On Sunday 20 May 2007 14:08:14 Новица Наков wrote:
> да бе вие сте.. ние, вие и тие...

Па што знам Битолчани има околу 83400 без селата, од кои ~53540 се возрасни 
лица спремни за состанување. 

Кога велам Ние не мислам на „Ние сме посебни“, туку го користам поради тоа што 
постои во секој јазик и имам право да означам група на луѓе (ние) нели? :)


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list