[Ossm-members] psi-0.11 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 20 16:06:22 UTC 2007


psi е во rc фаза... рана верзија на преводот има овде: 
http://www.softver.org.mk/novica-files/psi/psi_mk.qm

кој може и кој користи молам тестирајте.

:)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list