[Ossm-members] psi-0.11 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 21 14:33:45 UTC 2007


> BTW едно време можеше да се стави psi_mk.qm фајлот и во ~/.psi/ но иако
> psi-то го препознава и дава во профилот да избереш македонски, после тоа не
> е преведено.

па не објаснував бидејќи мислев дека ова вака работи и дека сите знаат. :)-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list