[Ossm-members] Нова група на корисници на GNU/Linux во Прилеп

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 24 09:49:24 UTC 2007


Браво !!!
Продолжете и понатака да работите напорно и
да се забавувате со слободен софтвер.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list