[Ossm-members] Сподели знаење #14

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 24 14:35:29 UTC 2007


Здраво,

Што ќе праиме со СЗ #14? Ќе има?
Ако има, можам да спремам нешто за водење на open source проекти.
Како да се координираат, да се привлечат нови луѓе во проектот, да
се "изрекламира", како да се допринесува во развојот, како
да се привлечат донатори....

ПОЗДРАВ, Чомбе

-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list