[Ossm-members] Сподели знаење #14

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 24 14:56:49 UTC 2007


> Што ќе праиме со СЗ #14? Ќе има?

Што прашуваш кога си смислил? 

> Ако има, можам да спремам нешто за водење на open source проекти.
> Како да се координираат, да се привлечат нови луѓе во проектот, да
> се "изрекламира", како да се допринесува во развојот, како
> да се привлечат донатори....

Ако го направиш како дискусија ваљда ќе биде ок. Што знам. 

А ми се чини и bcm драјвери некои ќе инсталираме

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list