[Ossm-members] Gimp

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 26 11:02:55 UTC 2007


On Friday 25 May 2007 23:27:43 Kiril Dimeski wrote:
> sakam da se vklucam vo prevodot na Gimp

Можеби има нешто друго поважно по приоритет. Нека ти каже Јован или Арангел, 
тие се задолжени за локализација на апликации од GNOME, како и да е, Кире 
сака да преведува GIMP поради тоа што работи со него и како што ми кажа многу 
му се допадна ;)

Исто така, Кире се вклучи и во локализацијата на некои содржини на Вики за 
слободен софтвер, што е особено за поздрав. Еве вака јавно да го пофалам за 
елан :)

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list