[Ossm-members] Повик за придонес во Вики за слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Sat May 26 12:36:05 UTC 2007


> Па затоа како јавен апел ве повикувам да ги избркаме следниве барани статии
> кои се барани во Вики-то а ги нема:
> http://wiki.lugola.net/index.php/Специјални:Wantedpages

Ваков апел важи за текстовите поврзани со слободен софтвер на википедија.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list