[Ossm-members] sfd2007

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat May 26 13:57:55 UTC 2007


На саб, 2007-05-26 во 15:51 +0200, Новица Наков напиша:
> > Ајде да го правиме сите заедно во Битола, како што и претходно навестив :/
> > Тогаш може да направиме и собир на хакери, бла..бла..од Македонија
> 
> Не бе друже... треба да има што повеќе вакви на различни места низ 
> Републикава. Џабе на едно место сите. 

Еxactly. И дај сменете ја страницата за Македонија, вака изгледа ко само
во Битола да ќе има нешто. ја сум регистриран со непостоечка адреса на
викито па не можам.
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list