[Ossm-members] sfd2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 26 21:54:17 UTC 2007


On Saturday 26 May 2007 19:42:41 Arangel Angov wrote:
> Се надевам дека сега е појасно зашто треба секој во својот град да се
> потруди да организира нешто.

Совршено ми е јасно. Ти впрочем ќе бидеш Чешка, нема ни Скопје да си :)

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list