[Ossm-members] Gimp

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sun May 27 16:52:58 UTC 2007


Зоран Димовски напиша:
>
> 
> Целото овоа е ОК. Нели мислете дека прво треба да се консултира и Владо, 
> да не има он нешто подсредено, да се каже дека нема веќе да работе на 
> преводите на Gimp и тие слични работи и после да не испадне САРМА 
> преводот пошто ако Владо преведувал некој збор на еден начин и сега Кире 
> го преведе на друг начин и така многу работи ќе се збркаат. Така да 
> Владо дај реагирај тука и да се искоординирате некако со Кире :)

Владо штом не е реагирал до сега значи ок е, ја предава штафетата :-) А 
за термините во преводот само нека ги следи преводите од транслејшн 
датабејс и супер ќе биде. Ако има проблем, слободно нека ми се јави. 
Кире слушаш ли?!More information about the Ossm-members mailing list