[Ossm-members] sfd2007

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun May 27 19:01:16 UTC 2007


На нед, 2007-05-27 во 18:28 +0200, Toni Kostov напиша:
> > Bloody fcuking customs :-/
> > По прописите сета стока со вредност под 60 евра не се царини, е сега
> > незнам дали има некои нови специјални срања за цд-а.

Владо, може ли да помогне ако ОССМ како непрофитна организација испрати
писмо до царинската управа во кое што ќе се објасни целата работа и се
побара да не потат муда и да ни ги дадат цедињата. Доказ да им дадеме
дека нема да ги продаваме мислам дека не можеме.

М?
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list