[Ossm-members] преводи на федора....

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 29 15:00:47 UTC 2007


On Tuesday 29 May 2007 16:57:37 Arangel Angov wrote:
> Мислам дека испитот не е многу скап и дека можно е да се испазариме за
> вакво нешто.
>
> Пишете кој е ЗА.

Што добива заедницата од ова? Јас мислам дека тоа ќе е индивидуална добивка, 
што не е лошо. Нека се оди со попуст за сите промотори на слободен софтвер од 
заедницата. :) 50% или така нешто (ако веќе сакаме РХЦЕ).

Најдобро би било да се обезбеди нешто во вид на опрема, што знам, опрема за 
локализација за оССМ ? Нема да е лошо. Проектор, исто така. Простор 
исто...или нема пореба...така нешто.


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list