[Ossm-members] преводи на федора....

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 29 15:10:16 UTC 2007


On Tuesday 29 May 2007 17:09:06 Arangel Angov wrote:
> Добро еве и ова го зимаме во предвид иако јас лично мислам дека многу
> потешко ќе ги убедиме нешто вакво да дадат. Нека решат тие што ќе
> преведуваат. Who's in?

Јас можам да локализирам, меѓутоа нема да е морално да се нафатам на тоа 
бидејќи ќе испадне дека ради наградата е тоа. Стојанче би го препорачал како 
најкомпетентен бидејќи е Федора-фан. 

Јове?

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list