[Ossm-members] преводи на федора....

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue May 29 15:23:16 UTC 2007


На вто, 2007-05-29 во 17:09 +0200, Arangel Angov напиша:
> Кој ќе ја заврши работата нека добие награда, не гледам проблем тука. Не
> може некој да не работи ништо и да биде награден.
> 

Јас кажав дека мене ми изгледа како да бараат постојан одржувач. Значи
работата *не е завршлива* :) А за награди и сл. не е рано да се
разговара за нешто што не е ни договорено?

Јован.


More information about the Ossm-members mailing list