[Ossm-members] преводи на федора....

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue May 29 17:33:13 UTC 2007


On Tuesday 29 May 2007 17:26:42 Новица Наков wrote:
> Aleksandar Balalovski напиша:
> > Јас можам да локализирам, меѓутоа нема да е морално да се нафатам на тоа
> > бидејќи ќе испадне дека ради наградата е тоа.
>
> па се разбира дека е за наградата..... федора е тапа... ;-)

Кој спомна само Федора?? Јас реков Центос! (исто така клон на РедХет)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list