[Ossm-members] Предлог

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 31 06:43:20 UTC 2007


> Може да има ако одредени луѓе мислат дека организацијата може/треба
> поинаку/подобро да работи...

Претпоставувам референцираш на себе си. Сеедно. Ако има такви луѓе, тие треба 
да се исправат и да кажат. 

Нема поента поинаку. Демократија а-у, ако не ти се свиѓа како функционира 
нешто можеш или да мрчиш за тоа или да станеш и да го направиш подобро. Ми се 
чини дека второто е покорисно.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list