[Ossm-members] Предлог

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 31 13:19:38 UTC 2007


да, јасно никој не одговара на повик за работа...

а и никој не пишува на блог за тоа што имало на сподели знаење.

секоја „криза“ за три дена.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list