[Ossm-members] Локализиран софтвер на македонски и активни проекти со координатори

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 31 16:06:46 UTC 2007


На чет, 2007-05-31 во 16:18 +0200, Bozidar Proevski напиша:
> > Име на проект, верзија, URL, координатор, број на членови ( и или
> > имиња), контакти информации (е-пошта, поштенска листа, тел. и сл)

Име на проект: GNOMK
Верзија: 2.18 стабилна (2.20 развојна)
URL: http://gnome.linux.net.mk
Статистика: 
Координатор: Јован Наумовски
Е-пошта: jova at lugola net
Поштенска листа: ossm-members
Активни членови: Арангел Ангов - arangel at linux net mk (ако му треба
за помош на некој)

Тоа валјда.
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list