[Ossm-members] Локализиран софтвер на македонски и активни проекти со координатори

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 31 16:08:45 UTC 2007


На чет, 2007-05-31 во 18:06 +0200, Arangel Angov напиша:
Статистика: http://l10n.gnome.org/languages/mk/gnome-2-20

Се извинувам, ја скокнав страницата за статистиката.

-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list