[Ossm-members] Локализиран софтвер на македонски и активни проекти со координатори

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu May 31 19:03:40 UTC 2007


Igor Stamatovski напиша:
> 
> Значи во формат...
> 
> Име на проект, верзија, URL, координатор, број на членови ( и или
> имиња), контакти информации (е-пошта, поштенска листа, тел. и сл)
> 
Име на проект: OpenOffice.org на македонски
Верзија: 2.2 стабилна, м213 во развој
URL: http://mk.openoffice.org/
Координатор: Владимир Стефанов vladoboss [na] mt.net.mk
Процент на преведеност: 100% на гуито, ~40% на помошта
Активни членови: Владимир Стефанов, Божидар Проевски
Поздрав, Владо
More information about the Ossm-members mailing list