[Ossm-members] WordPress 2.3 на македонски + помош

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sun Nov 4 23:50:42 UTC 2007


On Sunday 04 November 2007, Jovan Kostovski wrote:
> Кој сака да помогне, нека пише, се што треба да има е желба да
> преведува и пожелно е да знае да разликува што е код а што стринг во
> HTML, PHP или JavaScript.

Еве јас. Мислам дека знам да разликувам кодови од стрингови - ако нешто не ми 
е јасно обично прашувам.


More information about the Ossm-members mailing list