[Ossm-members] мерач на донации

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 5 20:24:11 UTC 2007


можда сте виделе на википедија или на други места има една лента што мери 
донации - колку е целта и до кај е стигнато. 

може некој да направи вакво ние да го користиме? ајакс ваљда нешто или 
јаваскрипт а?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list