[Ossm-members] Проблем со X

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Nov 9 18:06:27 UTC 2007


On Nov 9, 2007 6:08 PM, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:

> Ако ги немаш инсталирано да си ги инсталираш затоа што покажуваат
> незамисливи подобри перформанси од модулите radeon и ati.
>

Е како да не, незамисливо, ко небаре тој 3D графика работи нешто или
мора да ја цица графичката колку што може.. јас не ги користам на
пример поради тоа што не се слободни и не ми требаат, ati suits fine..


-- 
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Member of Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list