[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Sun Nov 18 14:37:57 UTC 2007


Новица Наков wrote:
>> Па начелно се. Но ние треба да ги смислиме сите детали и да им предложиме.
Па, да смислиме нешто тогаш... Има ли расположение за некој таков настан 
- Федора ден - пред Нова година?


ТониMore information about the Ossm-members mailing list