[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Sun Nov 18 17:51:13 UTC 2007


Мислам дека би било фино со секој диск да следува печатена верзија од
"Вистинскиот
потег" <http://makethemove.net/> која испадна супер кога ја испечативме за
СФД 2007 во Битола.

On Nov 18, 2007 3:37 PM, Toni Kostov <toni.kostov at gmail.com> wrote:
> Новица Наков wrote:
> >> Па начелно се. Но ние треба да ги смислиме сите детали и да им
предложиме.
> Па, да смислиме нешто тогаш... Има ли расположение за некој таков настан
> - Федора ден - пред Нова година?
>
>
> Тони
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
======================
Viktor Stojanovski
stojanovski.viktor at gmail.com
071 350 009
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071118/b9fce28c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list