[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Nov 19 10:07:19 UTC 2007


On Nov 18, 2007 6:51 PM, Viktor Stojanovski
<stojanovski.viktor at gmail.com> wrote:
> Мислам дека би било фино со секој диск да следува печатена верзија од
> "Вистинскиот потег" која испадна супер кога ја испечативме за СФД 2007 во
> Битола.

Идејата е ок, но кажи колку ќе чини печатењето за да знаеме што да
бараме/правиме


> On Nov 18, 2007 3:37 PM, Toni Kostov < toni.kostov at gmail.com> wrote:
> > Па, да смислиме нешто тогаш... Има ли расположение за некој таков настан
> > - Федора ден - пред Нова година?

Што побрзо толку подобро, затоа што со дисковиве сме една верзија назад, може е
згодно некој да изгради и 8мица и да се види до кај е преводот ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list