[Ossm-members] уште 5 сподели термини до НГ

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 22 14:47:06 UTC 2007За тие што ги интересира сподели термините во Точка до НГ се:

28.11; 4.12; 12.12; 18.12; 25.12


Од овие се знае дека 12.12 (кој е среда) ќе има презентација на OLPC (кој како 
што видовте ќе го донесе Уфо). 

25.12 може и да нема ништо бидејќи поголем дел од екипата можеби ќе оди на CCC 
во Берлин. Ќе видиме.

Другите три термини, од кои еден веќе следната недела (во среда), треба да се 
пополнат. На предлог програмите 
http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиЗнаење
http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиКино
има уште идеи. Не мора вечерите да бидат со проекции. Може да видиме и за што 
има поголема заинтересираност, ако има воопшто.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list