[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Nov 22 14:56:11 UTC 2007


> Реално ако гледаш, ова е првпат некоја Влада (на ниво на држава) да
> пробутка слободен софтвер. Тоа е за поздравување! Воедно, тоа можеме да
> го искористиме како адут...

Ајде! Како? :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list