[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 22 14:55:03 UTC 2007


> Мислам дека нема потреба од фрустрации. Неинформираните грешат од што
> незнаат. Тоа може да ни биде само поттик да се заангажираме и да ги
> информираме.

Па завис како гледаш. :-) Со оглед на тоа дека во подготовките на проектот 
зборевме и со ОЛПЦ и со УНДП, плус тие ветија полно работи, може и треба 
човек да се замисли.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list