[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Thu Nov 22 15:12:51 UTC 2007


Igor Stamatovski wrote:
>> Реално ако гледаш, ова е првпат некоја Влада (на ниво на држава) да
>> пробутка слободен софтвер. Тоа е за поздравување! Воедно, тоа можеме да
>> го искористиме како адут...
>>     
>
> Ајде! Како? :)
>
>   


Прес конференции за новинари... Летоци, плакати, настани...
Едно време имаше и школа за новинари... Некаква работилница во 
Метаморфозис... Не се сеќавам баш најдобро.
Мора да се објасни малку подобро на сите (заинтересирани) корисници на 
софтвер. Очигледно дека постои некакво недоразбирање ...
Постојат начини...-- 
Toni Kostov


More information about the Ossm-members mailing list