[Ossm-members] Националната стратегија за унапредување на остварувањето на авторското право и сродните права

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Nov 22 16:10:29 UTC 2007


On Thursday 22 November 2007 15:34:56 Новица Наков wrote:
> Официјално е побарано од Слободен софтвер Македонија да даде свое мислење и
> како и обично секој од листава може да се произнесе, па да видиме дали може
> да собереме некои интересни ставови.

Еве техничка забелешка: да се користат стандардни формати за документите.

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list