[Ossm-members] Националната стратегија за унапредување на остварувањето на авторското право и сродните права

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Nov 24 16:23:15 UTC 2007


> > Официјално е побарано од Слободен софтвер Македонија да даде свое мислење
> > и како и обично секој од листава може да се произнесе, па да видиме дали
> > може да собереме некои интересни ставови.
>
> Еве техничка забелешка: да се користат стандардни формати за документите.

Не сфаќам, каква врска има тоа со стратегијава за авторско право??


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list