[Ossm-members] wrt54g

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Nov 27 09:32:53 UTC 2007


На вто, 2007-11-27 во 10:30 +0100, Arangel Angov напиша:
> Проблемот тука е лозинка, стандардно конфигурирани сервиси и
> неконфигуриран firewall, фирмверот на рутерот врска нема со проблемов.

Александар,

Ги смени ли овие работи и дали провери дали некој друг ти е врзан на
компјутерот? Дали пак ти се случува истото?
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list