[Ossm-members] wrt54g

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Tue Nov 27 11:33:36 UTC 2007


Arangel Angov wrote:
> Александар,
>
> Ги смени ли овие работи и дали провери дали некој друг ти е врзан на
> компјутерот? Дали пак ти се случува истото?
>   

Темелно се решава проблемот со tldp.org од каде симнав 10.на книги кои 
треба да се читаат. Во меѓувреме дали може преку vnc (со тел. подршка) 
или лично да ми средиш што треба, јас сум спремен да платам за тоа. Може 
да си види каде живеам од ajosifoski.hi5.com
Jabber ми е ajosifoski at gmail.com
More information about the Ossm-members mailing list