[Ossm-members] За македонцките работи

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Oct 2 08:16:33 UTC 2007


У иднина кога ќе почнат досадните грцишта да гњават по форуми и 
коментари за некоја вест од Македонија, само пуштете им го овој 
документарец спонзориран од грчката влада во 70-тите :-)
Стајте го у букмаркс
http://www.youtube.com/watch?v=CAYIDO5832Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekajgana%2Ecom%2Fmore%2Ephp%3Fid%3D33%26tema%3D19More information about the Ossm-members mailing list