[Ossm-members] За македонцките работи

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Oct 2 17:30:35 UTC 2007


> > http://www.w3.org/WAI/ER/IG/ert/iso639.htm
>
> Нели е малку чудно што насловот на страната содржи (Obsolete)?

добро де.. тоа ми беше првиот hit на google, еве го овој тогаш:

http://www.loc.gov/standards/iso639-2/php/code_list.php


(самите iso го продаваат секој стандард што им е на сајтот)

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list