[Ossm-members] spodeli kino 9.10.07

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Wed Oct 3 18:24:21 UTC 2007


On Wednesday 03 October 2007, you wrote:
> Че составен од проекција и дискусија на 9.10.2007 вторник
> а бидејќи е тоа термин за Сподели Кино не прашаа дали може да им
> излеземе во пресрет

Се предоговориле они за среда така да Сподели Кино иде стандардно во вторник 
со стандарден и планиран репертоар.

поздрав
Миша

п.с. Гемиџи - и јас не го поштуем Че многу многу


More information about the Ossm-members mailing list