[Ossm-members] spodeli kino 9.10.07

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Oct 3 22:49:42 UTC 2007


> Се предоговориле они за среда така да Сподели Кино иде 
> стандардно во вторник 
> со стандарден и планиран репертоар.

штета - баш ќе беше добро да освежиме со некои различни 
теми.

-- 
новицаMore information about the Ossm-members mailing list