[Ossm-members] spodeli kino 9.10.07

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 4 08:26:46 UTC 2007


On 10/4/07, novica at bagra.org <novica at bagra.org> wrote:
> штета - баш ќе беше добро да освежиме со некои различни
> теми.

Кога не дојде на миниСподелиЗнаење, што да ти праиме сеа...:)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list